Produk Shaklee Terbaik Untuk Kulit

Semalam kawan saya ada whatsapp nak cari Shaklee untuk hilangkan jerawat dan parut jerawat dekat muka dia.

picsart_02-24-12-38-36

Ye, sememangnya Shaklee pilihan yang terbaik dan selamat. Memang ramai yang dah cuba set kulit Shaklee secara konsisten mendapat kulit yang lebih halus mulus dan parut juga semakin pudar.

Sebenarnya bukan orang lain, saya sendiri pun dah cuba. Memang best lah.

Ini saya. Nah hasilnya.

 

picsart_01-07-05-14-16

Ini pula customer sideline saya.

Untuk yang ada masalah jerawat, masalah kulit ni selalunya saya suggest untuk detox dulu badan dalam sebulan. Lepas tu baru saya suggest set vitamin untuk kulit yang sesuai mengikut bajet mereka.

Kenapa? Sebab bila dah detox barulah badan dapat menyerap nutrient daripada vitamin yang kita makan dengan lebih efektif.

Nak tahu apa cadangan yang terbaik untuk kulit anda?

Hubungi saya untuk penerangan lebih lanjut.

Whatsapp : Mommy Zati 0134616303

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s