Bagaimana Cara Mendaftar Ahli Shaklee

Bulan lepas customer saya beli Vivix twin dan terus secara automatik mendaftar sebagai ahli.

Kelmarin, ada seorang cikgu ni dah 2 kali buat belian dengan saya. Kali ni terus saya offer untuk jadi ahli hanya dengan bayaran RM69 ringgit sahaja (tidak termasuk pos).

Ramai tau yang tak tahu lagi cara nak mendaftar sebagai ahli Shaklee ni. Meh sini kita cerita.

Pendaftaran sebagai ahli Shaklee ni ada 2 cara iaitu :-

a) Yuran Keahlian Serendah RM69

cymera_20161231_124017

 

Mendaftar sebagai ahli dengan yuran keahlian RM69. Kos ini adalah termasuk BUSINESS KIT. Yang macam beg laptop tu. Macam-macam guideline business ada dalam tu.

ATAU

b) Keahlian Percuma

cymera_20160530_185856

 

KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian 200uv dan ke atas dalam 1 resit. Aggaran belian adalah lebih kurang RM650 (belum termasuk gst). Automatic layal mendapat bonus RM30++

Dah berkobar-kobar nak mendaftar sebagai ahli?

Hubungi saya terus MommyZati 0134616303 untuk mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee atau gunakan sahaja ID 1144793 (NOR IZZATI BINTI ABD HALIM) dan isi sebagai sponsor anda.

Jangan risau. Pendaftaran sebagai ahli Shaklee ni tak terhad untuk mereka yang mahu berniaga sahaja, tetapi turut terbuka untuk mereka yang makan sendiri.

Tidak kira anda ahli Shaklee yang berniaga atau makan sendiri, anda tetap layak mendapat CASH BONUS apabila belian produk melayakkan anda sebagai penerima bonus (capaian paling minima 150uv).

Hubungi saya SEGERA di talian 0134616303 untuk mendaftar sebagai ahli.

Daftar keahlian Shaklee anda sekarang.

SMS/Whatsapp : 0134616303
SMS/Whatsapp : 0134616303
SMS/Whatsapp : 0134616303

Pengedar Shaklee Sungkai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s